a

OftalmoConsult Iasi este o clinica care ofera servicii oftalmologice la standarde inalte de calitate prin investigatii si tratamente moderne. Obiectivul urmarit de echipa de medici este de a asigura un diagnostic corect si tratarea afecţiunilor depistate cu ajutorul unor tehnologii la standard europen.

OftalmoConsult - Bucuria revederii!
+ 40 760 712 468, + 40 728 728 729

consultatii@oftalmoconsult.ro
Aleea Domenii 13, Iasi, RO

Luni - Vineri 15:30 - 19:00

Sambata-Duminica INCHIS

+ 40 760 712 468

+40 728 728 729

Aleea Domenii 13

700281, Iasi, RO

Social media
 

CE ESTE NOU?

OFTALMOCONSULT  >  CE ESTE NOU?

TRATAM MIOPIA LA COPII!

MiYOSMART-HOYA

Miopia poate fi corectata si tratata!

  • Miopia este corectata optic cu lentile monofocale standard, care asigura o vedere buna pacientului.
  • Corectia cu lentile monofocale nu incetineste evolutia miopiei.
  • Lentilele de ochelari MiYOSMART au fost create special pentru copii.
  • Lentilele de ochelari MiYOSMART corecteaza defectul de vedere pe intreaga lor suprafata si foloseste zona D.I.M.S. cu segmente in forma de fagure de miere pentru a incetini evolutia miopiei.

1. ZONA OPTICA PERIFERICA

2. ZONA DE TRATAMENT

3. ZONA OPTICA CENTRALA

Lentila are la baza tehnologia brevetata Defocus Incorporated Multiple Segments (D.I.M.S.) (segmente multiple încorporate de defocalizare).

IN CURAND! TRATAMENTUL MODERN AL  VEDRII BINOCULARE

REALITATEA VIRTUALA/REALITATEA AUGMENTATA

Realitatea virtuala (VR) este un nou instrument sigur si eficient pentru neuroreabilitarea diferitelor disfunctii ale vederii binoculare (VB) prezente la copii si adulti.

Tratamentele bazate pe VR pot induce reorganizarea corticala si pot promova activarea neuronilor si conexiunilor la tote varstele, ceea ce duce la imbunatatiri contrastante ale abilitatilor motorii si functionale.

Astfel, utilizarea VR pentru reabilitarea vizuala in ambliopie a fost investigat in ultimii ani, cu potentialul de a folosi jocuri (medicale) care combina invatarea perceptiva si stimularea dicoptica.

Aceasta combinatie de tehnologii permite clinicianului sa masoare, sa trateze si sa controleze modificari ale supresiei interoculare, care este unul dintre factorii ce conduc la modificari corticale in ambliopie.

IN CURAND VOM TRATA PACIENTII CU TULBURARI ALE VEDRII BINOCULARE !

btnimage