a

OftalmoConsult Iasi este o clinica care ofera servicii oftalmologice la standarde inalte de calitate prin investigatii si tratamente moderne. Obiectivul urmarit de echipa de medici este de a asigura un diagnostic corect si tratarea afecţiunilor depistate cu ajutorul unor tehnologii la standard europen.

OftalmoConsult - Bucuria revederii!
+ 40 760 712 468, + 40 728 728 729

consultatii@oftalmoconsult.ro
Aleea Domenii 13, Iasi, RO

Luni - Vineri 15:30 - 19:00

Sambata-Duminica INCHIS

+ 40 760 712 468

+40 728 728 729

Aleea Domenii 13

700281, Iasi, RO

Social media
 

Despre noi

OFTALMOCONSULT  >  Despre noi

Clinica OFTALMOCONSULT Iasi

In clinica noastra oferim servicii medicale oftalmologice complete de la CONSULTATII si INVESTIGATII la tratamente oftalmologice. Departamentul de optica medicala pune la dispozitia pacientilor: lentile de contact: optice, terapeutice, cosmetice; ochelari: prelucarea si montarea oricarui tip de lentila; ochelari de soare (cu sau fara dioptrie).

Medicii nostri

In medicii de la OftalmoConsult Iasi vei gasi mai mult decat personal inalt calificat: vei gasi consilieri alaturi de care vei putea lua cele mai bune decizii. Medicii clinicii lucreaza cu o echipa la fel de bine pregătita de asistente, opticieni, colaboratori si parteneri profesionali pentru a se asigura ca sunt indeplinite asteptarile pacientului.

mkd-team-image
Dr. DANUT COSTIN
Medic primar oftalmolog, Doctor in Stiinte Medicale
mkd-team-image
Dr. ANDREEA MORARU
Medic primar oftalmolog, Doctor in stiinte medicale
mkd-team-image
Dr. RALUCA IORGA
Medic primar oftalmolog, Doctor in stiinte medicale
btnimage