a

OftalmoConsult Iasi este o clinica care ofera servicii oftalmologice la standarde inalte de calitate prin investigatii si tratamente moderne. Obiectivul urmarit de echipa de medici este de a asigura un diagnostic corect si tratarea afecţiunilor depistate cu ajutorul unor tehnologii la standard europen.

OftalmoConsult - Bucuria revederii!
+ 40 760 712 468, + 40 728 728 729

consultatii@oftalmoconsult.ro
Aleea Domenii 13, Iasi, RO

Luni - Vineri 15:30 - 19:00

Sambata-Duminica INCHIS

+ 40 760 712 468

+40 728 728 729

Aleea Domenii 13

700281, Iasi, RO

Social media

CNN 2023

CNN 2023

 

CNN 2023. Congresul Național de Neuroștiințe Moderne „Neuroștiințele în Serviciul Pacientului”, ediția a V-a.
Data: 11-14 Octombrie 2023
Locație: Hotel Ramada, Iași
.

Evenimentul a fost coordonat de Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu,” Asociația Human Brain Academy (HBA), cu sprijinul Ministerului Sănătății și Societății Române de Neurochirurgie (SRN).

Tema generală a Congresului Național de Neuroștiințe a fost „Neuroștiințele în Serviciul Pacientului.” Subiectele discutate în cadrul sesiunilor științifice ale Congresului au acoperit întregul domeniu al neurochirurgiei și al neuroștiințelor, concentrându-se pe cele mai recente progrese din fiecare domeniu.

Congresul Național de Neuroștiințe a adus în discuție și o serie de alte patologii în cadrul unor mese rotunde dedicate următoarelor tem

e: patologia infecțioasă (infectarea cu virusurile hepatice, antibioticoterapie, etc.), bolile cerebrovasculare, bolile neurologice rare, neuropatia periferică, neuro-oncologia, glaucom, pediatrie, diabetologie, nutriție, precum și alte subiecte care au fost anunțate în perioada ulterioară.

Congresul Național de Neuroștiințe a fost unul dintre cele mai importante evenimente ale anului 2023 pentru medicii neurochirurgi din țară, completând tematica abordată în cadrul Congresului Anual al Societății Române de Neurochirurgie, care a fost organizat în 2022 la Iași, dintr-o perspectivă strategică și a politicilor publice necesare pentru a realiza reformele de care sistemul de sănătate din România avea nevoie. Evenimentul a oferit participanților posibilitatea de a lua parte la discuții interactive și sesiuni de networking, interacționând astfel cu medici și cercetători renumiți, asociații de pacienți, reprezentanți ai autorităților publice la nivel local și central, societăți medicale și reprezentanți ai producătorilor și importatorilor de medicamente și dispozitive medicale.

Toate acestea au fost argumente pentru prezența dumneavoastră la acest eveniment de înaltă ținută științifică și academică, manifestând interesul de a dezvolta noi parteneriate și colaborări care să încurajeze realizarea de proiecte de cercetare în domeniul medical.

Acest eveniment a reprezentat o dovadă în plus că Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” a devenit un adevărat Centru de Excelență în Domeniul Medical.

Vă așteptăm mereu cu prietenie la Iași, un centru cultural și academic consacrat!

Sursa text: CNN 2023

Foto sesiunea de lucrări neuro-oftalmologie. De la stanga la dreapta dr. Găină Marcel, prof. Nicolae Ianovici, prof. Costin Dănuț, dr Dabija Marius, prof. Costuleanu Marcel și ing. Sebastian Draghici.

Foto sesiunea de lucrări neuro-oftalmologie. De la stanga la dreapta prof. Marcel Costuleanu, dr. Marius Dabija si prof. Costin Danut.

 

btnimage